Robert vd Broeke2

Soms kom je nog wel hele bizarre dingen tegen, je hebt mensen die op internet uit ongenoegen uiten en je hebt …. najah mensen wil ik het eigenlijk niet eens meer noemen. Maar wat is het nut om dit soort foto’s de tijdlijn van iedereen in te sturen?

Deze Robbert heeft zijn eigen medium en zal zich misschien eerst wat meer naar het licht moeten kijken en de boodschappen nog maar eens opnieuw tot zich laten stralen. “Alles heeft zo zijn reden in het leven. Probeer u volledig open te stellen vanuit uw hart en probeer vanuit een liefdevolle houding het subtiele toe te laten.” en “Ik neem u mee in mijn wereld en wens u veel liefdevolle en spirituele ervaringen toe.” Nou sorry Robbert, jou wereldje hoef ik niet graag te weten als ik op je Twitter account kijkt.

Niet alleen de gruwelijke foto’s die er staan, maar ook de uitlatingen die je tegenover anderen hebt. Echt sommige dingen zijn van beneden pijl zelfs, zie hieronder een voorbeeld.

There was a problem connecting to Twitter.

Zelf zegt Broeke volgende tegenover Omroep Brabant: “Volgens Van den Broeke zijn zijn mail- en Twitteraccount (Schokkende beelden. Red.) gehackt”. Het zou tevens niet de eerste keer zijn, het gebeurde in 2012 en 2013 ook al een keer. De laatste twee weken is het al weer opnieuw begonnen.

Eerder is iemand vanuit Stichting Skepsis is slachtoffer al het slachtoffer van haatreactie en die bekritiseerd Van de Broeke. Hij gelooft ook niet zo zeer in de onschuld van de medium. Het gaat weer om psychopaat die ze op moeten sluiten.

facebook comments:

Geef een reactie

Advertentie
Categorieën