Godver… gloeiende Windows Update Faal

 

Nou lekker dan, zit je nog even te pennen voor een artikel voor morgen. Kan inmiddels beter zeggen voor over paar uurtjes al… Is het FLOEP… Weg scherm, laptop is uit.

Voor het artikel waar ik mee bezig was vond ik het nog niet eens zo heel erg, want die wordt automatisch opgeslagen en anders missen we een stukje. So what zou je zeggen dan, maar neeh dit is toch erg vervelen als je daarna je laptop op wilt starten. Je ziet een muisicoontje in je beeld komen en zwart is het scherm weer.

Dit keer niet uit, maar gewoon pikzwart! Dus laptop uit, weer aan zelfde probleem. Kut, Godver en weet ik veel.. %$@!%. Nog maar een keertje opstarten, want dit is wel heel erg vervelend aan het worden. Dan eerst naar Veilige Modus. Jeah we hebben beeld. Kijkt in de prullenbak of het misschien een geheugen probleem is omdat er bij mij nogal wordt gesynct door Google Drive. Dit keer viel het nog mee 12 bestandjes, voornamelijk SVG bestanden die eigenlijk niet de moeite waard zijn. Maar goed prullenbak leeg gooien dan. Slaat net zo hard weer vast.

Weer opnieuw opstarten, geen beeld. Dus nog een keer op veilige modus proberen. Maar doordat ik eigenlijk per ongeluk op Veilige modus drukte met netwerk omgeving begon bij het opstarten wel eerst de updates weer te geven, had zo iets heb vast wat gemist.. Wat ik gemist hebt nog geen flauw idee, maar de updates werden weer gegeven begon te ratelen naar de 30% en daarna kon ik verder in me veilige modus.

Ondertussen prullenbak leeg getrokken, jeah dat lukte. Hmm dan schijfopruiming maar is draaien, lukte ook wel. Maar het verbaasde me wel dat ik daar totaal 1GB aan ruimte vrij kon gaan maken, vandaar dat het programma al zo lang moest draaien, maar dat overleven we ook wel weer. Probleem opgelost? Start de laptop weer is opnieuw op en gaat naar Windows. Zie je een muis in het scherm en wederom weer zwart beeld!

Nog even en dat gaat die laptop zo het raam door… Majah dat schiet ook niet op. Nog maar weer eens naar veilige modus, start gewoon op geen probleem, dat wordt nog eens opnieuw opstarten met netwerkomgeving, laten we dat maar weer is doen. Start ook gewoon op geeft aan dat er een fout is bij Windows Update, vind het op zich niet zo heel raar, als je alleen maar zwart beeld aangeef kom je er niet. Dus laptop is zelf nog zo verstandig om het die update te verwijderen, waarna ik opnieuw op kon starten en ding werkte weer… Dat scheelde bijna een vliegreis naar buiten toe en een uitbrander. Daarna eerst me artikelen maar is af geschreven anders kwam er nog geen einde aan en inmiddels leven we al weer in de ochtend.

Dus hier haak ik ook maar snel tussen uit, want als het aan mij lag was ik al lang boven…  (jup de laatste tijd lijkt me dat een beter plan).

2 antwoorden
 1. Jerry
  Jerry zegt:

  Ah joh, koop ff 2 nieuwe super desktops van á 3000$ per stuk, en we kunnen weer samen chillen op de chat onder het genot van een twaalftal biertjes de man en een paar pizza’s + de eventuele andere versnaperingen hahaha 😉

  Beantwoorden
 2. Kees Koopstra
  Kees Koopstra zegt:

  Opnieuw installeren en klaar…x

  Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *