Blauwe vinkjes aan WhatsApp, wil ik dat wel?

Vanavond was WhatsApp trending op Twitter, blijkbaar heeft de eigenaar van Whatsapp, een nieuwe functie gevoegd aan haar applicatie. De blauwe Vinkjes…

De meeste mensen werken nog steeds met WhatsApp, ene kant frustrerend maar aan de andere kant het is zo ingebakken bij iedereen dat we er blijkbaar niet helemaal zonder meer kunnen. Zelf heb ik naast WhatsApp ook nog Telegram draaien, maar volgens mij slaat dat ook niet echt aan binnen mijn vrienden kring.

Het is niet zo dat ik meer mensen op Telegram ziet, dat is niet waar, maar alleen binnen de familie weten ze dat ik liever op Telegram zit. Maar na een korte duur om deze applicatie verwijderd te hebben, omdat het toen overgenomen werd door Facebook. Ondanks dat kwam ik er toch niet aan toe om deze weer opnieuw te installeren en toch maar gewoon te gebruiken.

blauwe_vinkjesMaar wat hebben de makers dit keer veranderd, zoals ik in mijn inleiding al aangaf zijn de blauwe vinkjes. Naast de blauwe vinkjes heb je nog twee andere vinkjes. Een vinkje is dat deze verzonden is, als er twee grijze vinkjes staat is deze op het toestel aangekomen en de twee nieuwe blauwe vinkjes betekend dat de ontvanger het bericht gelezen hebben.

Dus heb je geen zin om de berichten te beantwoorden op WhatsApp, lees dan het bericht ook niet. Want je ontkomt er niet aan dat de zender van het bericht weet dat je het gelezen hebt.

 

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *