Wordfeud op je pc!

Afgelopen paar weken weer een nieuwe verslaving er bij, dit maal is mijn verslaving wordfeud en vanaf dat ik dit spel vanaf de pc speel werd mij gevraagd van hoe ik dit hebt gedaan. Ga het trouwens niet over andere verslavingen hebben dan Android applicaties die je kan draaien vanaf je pc.

Eind januari had ik het spel Wordfeud al op me telefoon geïnstalleerd, maar meer van leuk het staat er op en wat mag ik er nu mee doen.. Wist wel een aantal mensen die bij ons op de chat zitten er helemaal verslaafd aan zijn, maar dat is meer een 2-man-show waar ik geen deel uit maakte. Vanaf 5 februari was ik aan de beurt, een aantal mensen op de chat vroegen al wie het spel speelde en mijn reactie was van heb het er op staan maar doe er eigenlijk niet veel mee… Maar goed daar werd dus verandering in gebracht en vanaf de 5e ben ik dus meestal wel op Wordfeud te vinden.

Best gezellig en gaat zo kom je nog weer eens wat woorden tegen waar je nooit op gekomen zou zijn.

 

Android applicaties op je computer

Het is natuurlijk leuk voor als je onderweg ben of wat dan ook, maar als ik thuis zit gebruik ik liever de gemakken van de laptop of pc. Maar niet alles is natuurlijk weer eens voor de pc ontwikkeld. Hieronder een voorbeeld om Wordfeud en Whatsapp te installeren op je computer.

Hieronder één van de manieren om de applicaties te gebruiken die je normaal voor je smartphone te gebruiken via je normale pc.

 

Bluestacks App Player

Als eerste downloaden we Bluestacks App Player, met dit programma heb je als waren een Android besturingssysteem op je Windows computer kan openen.  Zelf heb ik dit programma geïnstalleerd op een Windows 7 computer. Ik moet zeggen dat het installeren van het programma ging makkelijk, alleen de eerste paar keer opstarten van het programma ging niet zonder slag of stoot. Maar goed programma staat op me computer en wat nu?

 

Wordfeud op je PC!

Zoals de titel van de blog zelf al zegt, gaan we Wordfeud installeren. Het programma Bluestack App Player staat open en onderaan zie je dezelfde knoppen terug komen zoals je die ook op je Android smartphone hebt staan. Daar ga je naar de button waar alle applicaties staan en daar ga je naar “Get more Apps”. Dan kom je uit op de website van Bluestack Channels en staat Wordfeud in de lijst om aan het programma toe te voegen.

 

Gebruik BlueStacks Cloud Connect

Maar er zijn wel meer programma’s handig die je alleen op je telefoon heb staan, maar liever ook op de pc wilt gebruiken. Ik heb niet alles geprobeerd, maar met BlueStacks Cloud Connect heb ik geïnstalleerd op mijn telefoon en onder anderen Whatsapp overgezet naar mijn laptop.

Vanuit BlueStacks Cloud kan je zonder enkele problemen al je apps die op je telefoon staan over zetten naar de cloud van Bluestacks en worden deze op je laptop bij gezet.

Whatsapp

Gisteren gelijk Whatsapp getest en gekopieerd vanuit mijn telefoon naar me laptop. Verificatie via  sms is niet mogelijk omdat je geen smsen kan ontvangen op je laptop, maar via de spraak computer kan je zonder problemen en met succes gewoon installeren op je laptop. Alleen probleem wat je wel krijgt is dat je geen Whatsapp meer op je telefoon kunt gebruiken met je eigen telefoonnummer.

Ik heb het bij mij dus opgelost met een tweede een tweede telefoonnummer omdat ik deze nog had. Maar je zou misschien eens gebruik kunnen maken van het vaste telefoonnummer van thuis (of dit werkt heb ik zelf niet getest), maar er zijn dus mogelijkheden om vanaf je computer te kunnen Whatsappen.

Mocht iemand weten of het via je thuis telefoon werkt hoor ik dit natuurlijk graag, want heb geen vaste telefoon, daarom kon ik het ook niet testen.

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *