Jongen gewond door een vogel in de achtbaan

Een dagje Six Flags had deze 12 jarige jongen uit Amerika wel anders voorgesteld. De jongen die Kingda Ka achtbaan zat van Six Flags in New Jersey werd in zijn gezicht geraakt door een vogel vertelde de woordvoerster van het pretpark.

Continue reading “Jongen gewond door een vogel in de achtbaan” »

21 biljoen dollar verborgen wereldwijd

Van sommige dingen kunnen de meeste mensen in deze maatschappij nog dromen, zorgen dat ze geld hebben om alles wat ze willen doen en zorgen dat ze uitkomen met inkomsten die ze hebben. Maar er is ook een klein groepje elite van mensen die alles hebben wat hun hartje begeren en bijna kunnen zwemmen in het geld.

Continue reading “21 biljoen dollar verborgen wereldwijd” »

Politie in verlegenheid door wildplasser

De Nijmeegse vierdaagse is weer van start en dit brengt naast veel loopplezier met zich mee voor alle 40.000 wandelaars die in Nijmegen mee doen aan de wandeltocht en de 1,3 miljoen toeschouwers om hun aan te moedigen. Om alles in goede banen te leiden is er ook genoeg politie aanwezig die moeten zorgen om de orde en handhaving te scheppen.

Continue reading “Politie in verlegenheid door wildplasser” »

Android huwelijksaanzoek


Vandaag via de website van Computer Idee viel mijn ogen op een opvallend artikel waarbij een Reddit-lezer zijn Android telefoon zo heeft geprogrammeerd dat zijn vriendin een huwelijksaanzoek te zien kreeg.
Continue reading “Android huwelijksaanzoek” »

SMS-dienst 112 voor doven en slechthorende

Vanaf begin 1900 kunnen we in Nederland bellen en hadden en waren er 75.000 abonnees op het net aangesloten die via een telefoondienst werkten. Toen ging het nog op namen en een operator om contact te maken, waarbij er helemaal nog geen rekening gehouden werd met doven en slechthorende.

Continue reading “SMS-dienst 112 voor doven en slechthorende” »