Archief voor september 2012

Dood gaan we allemaal wel een keer, maar RTL 7 heeft een nieuwe reality serie met daarin spraakmakende stukken hoe mensen aan het einde van hun leven zijn gekomen. Moet toch eerlijk toegeven dat ik met verbazing heb gekeken naar de uitzending. Om een beetje een idee te geven, staat hierboven de trailer van de serie.

Continue reading “1000 ways to die, serie op RTL7 met manieren van dood gaan!” »

Zo te zien kennen genoeg mensen de gelijknamige film Project X van de makers van the Hangover, waarin een paar mensen uitgenodigd werden via social media en eindigt als grootste nachtmerrie. Dit overkwam ook de Harense, die via Facebook aan wat vrienden een uitnodiging stuurde voor der 16de verjaardag. Maar als snel werden de aantal gebruikers veel meer en uit eindelijk heeft er zo 15.000 personen op de teller gestaan die “gezellig feestje” wilde in het Groningse Haren.

Continue reading “ProjectX Haren – Het feestje wat omsloeg in rellen” »

Vandaag melde verschillende nieuwsbronnen over de lekken in Internet Explorer van Microsoft, waarin kwaadaardige gebruikers op een simpele manier binnen kunnen treden in de computer. Het bedrijf waarschuwde dat er een lek in haar eigen browser zat en makkelijk misbruik van gemaakt kan worden.

Continue reading “Mircosoft Internet Explorer afgeraden” »

Van iPhone 5 naar Sexlijn

Het zal je maar gebeuren, als je voor een actie geselecteerd ben als beste klant een sms ontvangt van je provider om voorrang te krijgen op de nieuwe iPhone 5. In Duitsland weten ze er wel een hele mooie wending aan te geven, de Duitse telecom aanbieder Telecom heeft al haar beste klanten een sms gestuurd met deze speciale actie. Alleen kwamen bedrogen uit.

Continue reading “Van iPhone 5 naar sexlijn” »

Advertentie
Categorieën