1000 ways to die, serie op RTL7 met manieren van dood gaan!

Dood gaan we allemaal wel een keer, maar RTL 7 heeft een nieuwe reality serie met daarin spraakmakende stukken hoe mensen aan het einde van hun leven zijn gekomen. Moet toch eerlijk toegeven dat ik met verbazing heb gekeken naar de uitzending. Om een beetje een idee te geven, staat hierboven de trailer van de serie.

In de meeste gevallen gaat het gelukkig om een imbecielen die zelf de dood opzoeken door domheid of tijdens een gevecht, maar anderen zitten vol van adrenaline waardoor het lichaam al half buitenwerking is gesteld. voor alle situaties kan je wel stellen dat alle manier bijzonder zijn.

Vanavond stond de uitzending in het teken van: Een zuster die op een hitsige wijzen de aandacht van een drugsmalloot te trekken, tijdens het uittrekken van haar kleding der kleding ging de MRI aan en trekt het magneet uit het apparaat deze zielloze man (met een plaat in zijn hoofd) tegen de MRI aan. Voor de rest was er ook nog iemand voor het brengen van een lijk nog eventjes een vrijpartij heeft, alleen hierdoor kwam de beste necrofiel te laat aan bij het uitvaartcentrum. Bij het maken van een noodstop kreeg hij de kist tegen zijn nek aan, met de dode vrouw over zich heen.

Voor de rest waren er nog drie  andere stukken, eentje met soldaat die zich wilde laten pijpen door een wasbeer, een ijshockey schaatser die de held wilde spelen, maar daarna een schaats in zijn halsslag ader kreeg en als laatste nog een overvaller die dacht dat hij de juwelier aan het overvallen was, in plaats van de wapenhandel waar klanten stonden die zich alleen om hoefde te draaien.

Tijdens de uitzending zijn er ook het een en ander aan interviews met mensen die er voor geleerd hebben, zoals ze zeggen die zich deskundigen mogen noemen van dit wetenschappelijke manier van sterven in het licht te zetten. Alleen jammer dat deze uitzending een beetje vreemd einde had, eigenlijk werd de reclame in gestart en daarna kregen we die akelige man van een Harry Mens met het programma Bisness Class.

Het blijkt zelfs de 13de aflevering te zijn die bij RTL uitgezonden werd, maar tegenwoordig is kan je uitzendingen terug kijken op rtlgemist.nl. (RTL verdient er trouwens nog eens 1,30 aan per uitzending)

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *