Van iPhone 5 naar sexlijn

Het zal je maar gebeuren, als je voor een actie geselecteerd ben als beste klant een sms ontvangt van je provider om voorrang te krijgen op de nieuwe iPhone 5. In Duitsland weten ze er wel een hele mooie wending aan te geven, de Duitse telecom aanbieder Telecom heeft al haar beste klanten een sms gestuurd met deze speciale actie. Alleen kwamen bedrogen uit.

De bedoeling had moeten zijn dat ze bij de helpdesk uit kwamen, maar hier in de plaats kwamen ze uit bij een sekslijn. Het speciale telefoonnummer zou eindigen op een 3, maar daar in plaats van stond er een 0, gaf een woordvoerder van het bedrijf vrijdag toe tegen Duitse media. De sekslijn biedt volgens zijn website „heet datingplezier” aan. Hoeveel mensen per ongeluk de lijn hebben gebeld en hoeveel geld zij daaraan kwijt waren, is overigs niet bekend.

Nadat de fout ontdek was, heeft Telekom de fout hersteld en alle klanten een nieuwe sms verstuurd met daarin het juiste nummer om de schade te herstellen. Volgens het bedrijf liep deze na de correctie wel storm.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *