Jongen gewond door een vogel in de achtbaan

Een dagje Six Flags had deze 12 jarige jongen uit Amerika wel anders voorgesteld. De jongen die Kingda Ka achtbaan zat van Six Flags in New Jersey werd in zijn gezicht geraakt door een vogel vertelde de woordvoerster van het pretpark.

De jongen is daarna gelijk naar een ziekenhuis gebracht met lichte verwondingen in zijn gezicht en nek na het ongeluk van 16:45 lokale tijd. De 12-jarige jonge Shane Matus uit Howell Township,vertelde tegen NBC 10 Philadelphia dat de karretjes op de terug weg naar het de uitstaphalte toen het ongeluk gebeurde. “Toen de vogel me raakte, dacht ik wat is dit, het leek net of iemand een bal naar me toe gooide, daarna spuugde ik veren uit en dacht dit is een vogel” vertelde Shane tegen NBC.

Shane liet NBC de blauwe plekken en krassen op zijn gezicht zien waar de vogel hem raakte, hij geloof dat de vogel een duif was, maar wist het niet meer zeker. Hij vertelde “De vogel explodeerde, het deed me zeer en voor de eerste drie seconde. Mensen achter ons hadden ook allemaal veren en bloed over zich heen.”

Het had nog veel erger kunnen aflopen, door het geluid van een alarm. “Ik had het geluk dat ik omkeek omdat ik een alarm ergens hoorde afgaan en daarom even de andere kant opkeek, anders had ik de vogel in mijn ogen gehad”, vertelde hij. Na het ongeluk is de achtbaan gelijk afgesloten geweest totdat de toezichthouders de achtbaan na 30 minuten weer vrijgegeven hebben. Een ambulance is gelijk te plaatse gekomen naar de jongen, die samen met zijn tante in het pretpark was. Zijn vader Adam is daarna gelijk langs gekomen in het ziekenhuis en zei: “Ik kon het niet geloven. Ik bedoel, wat voor soort bizar ongeluk is dit?”

“Het was gewoon een bizar ongeluk”, zegt Shane tijdens het grinniken. “Net als een op een miljoen dat zou gebeuren.” NBC10 vroeg Shane of hij ooit weer te gaan op de achtbaan. “Ja,” antwoordde Shane. “Maar niet in de voorkant.”

Het is niet de eerste keer dat zoiets gebeurde, zo’n 13 jaar geleden is het een italiaan ook al wel is overkomen met een gans.

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *