Dit kan alleen in Rusland

Soms hoef je je niet een af te vragen of er genoeg gekken rond lopen in dit land, iedereen heeft vast wel eens het een en ander mee gemaakt en gezien van zich zelf of anderen. Maar het kan nog veel gekker…

In Rusland kan het nog veel erger, daar is Jack Ass nog helemaal niets bij. Zo nu en dan tijdens het rond kijken op Facebook of rond op Youtube vind je genoeg beeldmateriaal met compilaties en ongelukken zoals compilaties van de auto ongelukken en andere dingen. Waarvan de meeste dingen opgenomen worden met een dashboard camera.

Op zich lijkt het mij wel geweldig om naar Rusland te verplaatsen, al is het maar voor een paar weken of maanden. Dan durf ik nu al te zeggen dat ik daar ook gewoon de auto in zal stappen om me te begeven in het openbare vervoer. Maar ik denk toch dat ik het leukste zou vinden om te genieten wat lekkers op een balkon aan de grote weg om rond om me heen te kijken.

Alleen maar om het feit wat leed vermaak heet! Gewoon heerlijk om me heen kijken naar de stommiteiten van alle weg gebruikers. Ik kan nu al zeggen dat we het hier in Nederland de allerslechtste mobilist zelfs nog veilig rijd.

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *