#StukTV – Van A naar B met Handicap

Om de dag ook positief af te sluiten, eerst maar eens wat anders en wat leuks op de website. Het leven bestaat gelukkig nog steeds uit leukere dingen. Zoals hierboven het filmpje van het kanaal: StukTV, zet deze drie gasten naast elkaar, geef ze een camera mee en dan heb je het recept al voor stukje leed vermaak en humor.

Om eerlijk te zijn had ik deze al een tijdje geleden gezien, meestal als ik me verveel kijk ik zoals nu rond deze tijd niet veel meer naar de TV, of je wilt graag kijken naar die sekslijnen of zo kabelkracht idee op de buis kijken… Maar goed dat er tegenwoordig ook internet op de TV bestaat en Smart TV uit gevonden is. Dus dat wordt beetje YouTube op je TV (en nog veel meer) kijken.

Meestal ben ik wel iemand die het laat in de nacht kan maken, dus rond deze tijd weet je dat er gewoon niet veel op de tv is. Overdag is er ook geen klap op die buis, maar dan gaan gewoon in alle kanalen rondneuzen wat leuk lijkt. Vanzelf kom je nog leuke kanalen tegen of het nu om muziek gaat of dit soort dingen. Ik ga net zo lang door met zoeken tot ik wat leuks tegen kom. Ik moet eerlijk bekennen, dat dit filmpje bij mij wel bleef hangen, naast dat ik het ook helemaal afgekeken heb, moet ik zeggen dat de filmpjes van Giel, Thomas en Stefan leuk is om te kijken en nog eens terug te zien. Deze drie staan op de voorgrond en haken het programma in elkaar door opdrachten (door gebruikers), humor en gekkigheid uit te halen.

Om eerlijk te zijn mogen die kwalbakken van Joling en Gorden van de buis af en ruil ze maar in voor deze drie heren. Dit zal niet alleen bij mij de frustraties schelen en dit scheelt ook nieuwe batterijen van het zappen…

 

In deze aflevering mogen Giel, Thomas en Stefan van Utrecht, naar de kerk van Wijk bij Duurstede. Vanwege de opdracht die ze hadden, kregen ze een biggetje, een zwaan en een paard als handicap mee!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *