Dronken Russen… Het blijft een feestje om te zien

Ondanks dat ik nog druk bezig was met mijn vorige blog, was ik ook op Skype in gesprek met iemand en dat gesprek kreeg op een gegeven moment wel een andere wending. Uit eindelijk kreeg ik lading over me heen van filmpjes van dronken Russen.

Ondanks de recente gebeurtenissen, staat dit er totaal los van elkaar en ga ik ook niet negatief profileren richting de Russen of een standpunt innemen, wat eigenlijk niets anders is dan een politiek conflict. Dus daar wil ik al gelijk afstand nemen in deze blog. Misschien dat het een andere keer tot uitlating komt, maar tot nu toe is het te vroeg om daar iets zinnigs over te schrijven, ondanks de complot theorieën die al op internet staan.

Maar voor alle filmpjes hier boven en hier onder is duidelijk te zien dat deze Russen in iedere geval de weg kwijt zijn. Voor de Rus hierboven kan je duidelijk zien dat hij te veel op dat hij met zijn Kung Fu gebaren een lantaarnpaal of iets wat het ook mag zijn om probeert krijgen. Moet zeggen die paal lijkt me wel zo kleine 30 tot 40 cm in doorsnede hebben, dus hij zal nog wel even aardig zijn best moeten doen.

Ondertussen kwamen er ook nog wat andere filmpjes binnen die ook leuk zijn om te zien. Hierboven link heb je een Rus die druk bezig is met zijn vechtoefeningen tegen een boom. Ondanks dat hij lang uit gaat omdat zijn karma niet helemaal mee werkte, gaat hij gewoon door alleen of die boom daar nou wat aan kan doen?? Ik weet het niet.

Het tweede filmpje (rechts boven) gaat meer over twee Russen die volgens mij hun weg willen bewandelen richting huis, dat lijkt me sowieso veiliger voor ze… Want dit gaat natuurlijk niet meer goed komen zo… Het is maar goed dat ze in iedere geval met ze tweeën zijn, kunnen ze er waarschijnlijk later nog een over na praten.

Nog twee dan, waarom… Omdat het kan. De linker eerst, tjah je zal maar een vrieskist binnen moeten brengen als je wat gedronken hebt.., In iedere geval daar zou het op moeten lijken. Maar eenmaal het trapje op gekomen… najah kijk zelf maar. Daar hoef ik niet veel meer over te vertellen.

Het rechter filmpje er naast… Hoe kan je je zelf voor de gek houden en een telefoon gesprek houden met je zelf, terwijl je opgepakt wordt door de Russische politie. De eerste 2 minuten laat de politie gerust zijn gang gaan om zijn gesprek via een sigarettenpakje te doen. Zo te zien zag de Russische politie de humor er ook wel in, maar goed dat ze de jongen dan maar bij zijn moeder gebracht hebben.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *